over ons

Wat we doen?


Workman Support Services opereert sinds 1995 op de Nederlandse markt. Ons visie is het zo goed mogelijk combineren van de geselecteerde arbeidskrachten en de juiste werkgever. De eenvoudige en vriendelijke manier van onze aanpak maakt het mogelijk dat wij voor de juiste omstandigheden en de juiste werkvloer kunnen zorgen voor de arbeidkrachten. Wij zijn in verschillende sectoren bezig, waardoor er diverse combinaties kunnen worden gemaakt. Kostenbeheersing is geen onderhandeling maar de doelstelling. Meedenken en handelen zijn onze credo's. We proberen het beste uit mensen en werk te halen. Wij zijn U van dienst.


 

Onze samenwerking met U


Wij zijn ervaard met het uizenden en het detacheren van zowel Nederlandse en buitenlandse werknemers. Ook zijn wij gespecialiseerd in Hongaarse werknemers. Ze zijn gemotiveerde werknemers en de meeste hebben een VCA-Heftruck-Reachtruck diploma in bezit, want veiligheid, gezondheid en welzijn zijn de belangrijkste factoren op de werkvloer. De werknemers luiten een langdruig contract af met Workman Support Services, waardoor ze in die tijd veel werkevaring hebben kunnen opdoen. Ze zijn ook niet zomaar los van elkaar bezig, maar proberen als één team samen te werken.

Onze dienstverlening is vooral gericht op een beperkt aantal industrieën. Hierdoor hebben wij ons kunnen verdiepen in bedrijfsspecifieke eisen en treden u tegemoet als partner.  Dat onze visie succesvol is blijkt uit ons groeiende marktaandeel. Workman Support Services stelt zich zowel in goede als slechte tijden op als uw volwaardige partner.


Buitenlandse personeel

 

WSS heeft heel wat ervaring met buitenlands personeel. Aan ons buitenlands personeel wordt ook lessen gegeven om de Nederlands taal voldoende te beheersen. Wij zorgen ook voor vervoer van onze werknemers, zodat ze altijd aanwezig kunnen zijn op de werkvloer. Onze werknemers hebben in dezelfde sectoren werkervaring opgedaan in hun moederland.